Over Arnoud ter Steege timmerwerken

Arnoud ter Steege timmerwerken is in 2000 opgericht als een kleinschalig timmerbedrijf die grootse prestaties kan leveren.

Arnoud ter Steege timmerwerken is een bedrijf die met zijn tijd meegaat, Omdat wij niet met vast personeel werken en in het bezit zijn van een effectieve werkplaats, hebben wij geen last van torenhoge overheadskosten, en kunnen wij flexibel werken tegen een scherpe prijs!

Met een team van ervaren ZZP'ers in de diverse vakgebieden kunnen wij zo goed als alles bewerkstelligen. Denk hierbij aan: timmerlieden, stukadoors, electriciens, loodgieters, schilders, etc etc.

Ga naar de impressiepagina om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Bent u geintresseerd, of denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op via het contact formulier of email.

Wie we zijn

Bij Arnoud ter steege timmerwerken is het timmeren en bouwen met de paplepel ingegoten. Arnoud zelf is al de 4e generatie ter Steege's die zich het timmervak heeft eigen gemaakt. Eind 1800 ging zijn overgrootvader al met de handkar de boer op voor het bouwen en onderhouden van vooral boerderijen in het oosten van het land.

Arnoud ter Steege timmerwerken heeft al decennia lang ervaring met alle facetten van het bouw en timmervak. Van vrijstaande huizen tot bedrijfshallen, Van aanbouwen tot dakkapellen, ook in de interieur en decorbouw zijn wij actief. Kortom, wij zijn van alle markten thuis. Uw project is bij ons in vakkundige, betrouwbare handen.